PROIECT NOU ERASMUS+ LA LICEUL TEHNOLOGIC "PANAIT ISTRATI" BRĂILA

2020-1-RO01-KA102-079414

 
 

Oportunitate de mobilitate - proiect Erasmus + nou la Liceul Tehnologic "Panait Istrati"

 Articol din ziarul Obiectiv Vocea Brailei

 
 

In iulie, 2020, Liceul Tehnologic "Panait Istrati" a obținut o nouă finanțare europeană Erasmus+ în valoare de 34164 Euro. Proiectul cu titlul "Pregătire practică în context european" este pe axa KA102 VET, pregătire profesională și are ca beneficiari direcți elevii liceului.

Obiectivul specific al proiectului este îmbunătățirea pregătirii practice a 14 elevi din clasa a X-a cu vârsta de 16- 17 ani, învățământ profesional, domeniul mecanică, specializarea mecanic auto, oferindu-le acestora posibilitatea de a participa și de a se pregăti în cadrul proiectului Erasmus + de formare profesională, cu durata de 16 luni, începând cu 01. 09. 2020 până în 31.12. 2021.

Stagiul de practică are ca temă pregătirea practică a 14 elevi ai liceului tehnologic Panait Istrati, domeniul mecanică, specializarea mecanic auto, în orasul Schkeuditz, Leipzig, Germania, pe o durata de 2 săptămâni, in luna mai 2021.

Partenerul este Vitalis Gmbh, organizație ce își desfășoara activitatea într-un complex renovat, Gut Wehlitz, unde se va desfășura stagiul de practică, și unde elevii și profesorii însoțitori vor fi cazați și vor lua masa. Participanții vor afla detalii privind modul de lucru german, cum să organizeze sarcinile, să rezolve problemele, și să comunice la locul de muncă, măsuri de protecție a sănătății, controlul calității muncii și respect pentru standardele de siguranță și igienă, informații privind prevenirea accidentelor pe timpul stagiului la Gut Wehlitz.

 
   
 

INFORMATII SELECTIE ELEVI PROIECT  VET

 
  ANUNT SELECTIE PROFESORI PROIECT VET  

Print